Authentieke familiecamping in het hart van de Provence, vlakbij de Gorges du Verdon !

close

Activiteiten in de nabijheid

Ontdekt u een hele boel activiteiten in de nabijheid van de camping.

Activiteiten in de nabijheid : De camping Provence Vallée biedt een zeer prettige omgeving voor familievakantie aan en is perfect gelegen.

 

Gelegen in het hart van de Provence, omringd door prachtige natuurgebieden ligt onze camping tussen Luberon in het westen, park du Verdon in het oosten, de Alpen in het noorden en de Middellandse Zee bevindt zich ten zuiden van ons. Er is dus veel te bekijken en veel te doen. We doen een greep uit de mogelijkheden :

 

Wilt u de natuur? Maak mooie wandelingen en trektochten te voet met de fiets of te paard(huurfiets, Manosque 2km), onder de alomtegenwoordige zon van de Provence.

Wilt u lekker luieren? U kunt ontspannen aan oever van het Lac des Vannades dat op 7km van de camping ligt. Om daar te komen, kunt u elk uur gebruik maken van een gratis shuttlebus die vanaf de camping vertrekt.

Wilt u cultuur opsnuiven ? Ons rijke culturele en toeristische erfgoed zal aan al uw ontdekkingszin voldoen.

Wilt u sportieve activiteiten? Naast de mogelijkheden op de camping kunt u daarbuiten nog kiezen uit onder andere : Paragliden (Banon, 30km), Kanoën (Manosque, 5km), klimmen (Volx, 10 km), Tennis (Manosque, 2km), Golf (Pierrevert, 4 km), Boomklimmen (Vinon sur verdon, 13 km), Karten (Manosque, 4 km).

Nog meer vermaak ? Wat dacht u van : Bioscoop (Manosque, 2kms),  Theater (Manosque, 3km), Bowlen (Manosque, 5km), Paintball (Manosque, 2 km).

 

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u shoppen? De Provençaalse steden tellen vele typische winkeltjes , maar ook grote winkelcentra. De camping ligt niet al te ver van Aix-en-Provence. Deze prachtige, oude stad met zijn mooie fonteinen en honderden kleine winkeltjes is een bezoek waard.

 

U ziet, een verblijf op camping Provence Vallée biedt u vele mogelijkheden om van deze prachtige streek te genieten. Over dit alles geven wij u in onze receptie graag de gewenste informatie.

 

Een vraag, een opmerking, een aarzeling?
Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!