Authentieke familiecamping in het hart van de Provence, vlakbij de Gorges du Verdon !

close

Zwembad/ Speeltuin

Ons zwembad en speelruimte bieden plezier voor velen.

Wij denken dat onze gasten daar voldoende zullen genieten. Ons zwembad heeft een oppervlakte van 160m² en is open vanaf 07 mei tot en met 30 september.

 

Er is hoofdbad van 8m x 20m, met een diepte van 1.40m, maar er ook een kinderbad. U kunt ook genieten van ons nieuwe verwarmde zwembad en onze waterglijbaan.

Camping Provence Vallée biedt u daar een groot aantal van zonnebaadplaatsen aan ,waar u tevens de schaduw kunt opzoeken d.m.v. van de aanwezige parasols.

In het hoogseizoen worden er veel activiteiten ín en om het zwembad georganiseerd: waterspelen voor kinderen, wedrennen en relais, waterpolo, maar ook een groot feest : de “Pool Party” (nachtelijk zwemmen) met muziek en lichtshow.

 

In juli en augustus is het zwembad non-stop open van 10.00 tot 20.00 uur. . Om hygiënische redenen zijn zwemshorts verboden.

 

De camping let ook op het welzijn van de jongeren. Kinderen en tieners hebben ook nog de mogelijkheid om zich binnen en/of buiten met onze diverse faciliteiten te vermaken : pingpongtafels, volleyball, voetballen, opblaasspellen, Tobogan.

 

Een vraag, een opmerking, een aarzeling?
Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!