Authentieke familiecamping in het hart van de Provence, vlakbij de Gorges du Verdon !

close

De Regio PACA

De Regio PACA

De Regio PACA.

Camping Provence Vallée is gelegen in de regio Luberon, een heel bijzonder gebied, met vele  onvergetelijke natuurgebieden en toeristische plekken die u kunt bezoeken.

 

De citadel van Forcalquier biedt een indrukwekkend uitzicht op het pittoreske landschap van de Provence aan. De stad heeft ook een geclassificeerd kerkhof. De markt, elke maandagochtend, is een van de mooiste van Alpes de Haute Provence.

 

De stad Manosque, geboorteplaats van de auteur en toneelschrijver Jean Giono, is nog heel authentiek en karakteristiek.

 

Vanuit het stadje Lurs, dat gebouwd is op een bergkam en omgeven is door olijfboomgaarden, heeft u een schitterend panoramisch uitzicht op de rivier de Durance.

 

Men zegt dat de Gorges du Verdon, op 50 minuten afstand van de camping, de mooiste zijn van Europa. Bij dit wonder der natuur heeft u vele mogelijkheden om iets te ondernemen: uitstapjes maken, canyoning, rafting, waterfietsen, zwemmen… U kunt er zelfs snorkelen !!

 

In de Provence kunt u nog vele andere interessante dingen bekijken. Wij noemen ondermeer : het “Colorado” van de Provence bij Roussillon, het dorp Moustier Sainte-Marie dat beroemd is om zijn aardewerk, de hoogvlakte van Valensole die bekend is om zijn lavendelvelden, Les Mées (ongelofelijke, merkwaardig gevormde, reusachtige rotsen).

Een vraag, een opmerking, een aarzeling?
Laat uw nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!